Mesures de prevenció pel COVID’19

Totes les persones que accedisquen al centre deuran de complir estrictament les mesures de prevenció establides per les autoritats sanitàries, i en especial: portar mascareta; guardar els 2 metres de distància social; netejar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic de l’entrada al centre i respectar les mesures de seguretat i del Pla de Contingència de l’IES Riu Túria

NOTA IMPORTANT: Aquest centre romandrà tancat durant el mes d’agost, i per tant no s’atendran cites prèvies fins a setembre.

Qui pot demanar cita prèvia?

L’actual situació sanitària i les distintes normatives publicades, estableixen que s’ha de demanar cita prèvia per a qualsevol gestió.
En el formulari de més avall, pot demanar la cita prèvia, però ha de tindre en comte que ha de complir els següents requisits:
1. El tràmit a realitzar és impossible realitzar-lo de manera telemàtica i no està inclós en el llistat de tràmits de la pàgina web.
2. Vosté no disposa de cap aparell electrònic connectat a la xarxa per a poder realitzar els tràmits oportuns.
Per cap altre motiu es reserverà cita prèvia. En l’actual situació sanitaria s’ha de restringir al màxim les gestions administratives presencials.

Codi de seguretat:
security code
Si us plau introduïu el codi de seguretat:

Enviar