Orientació

Quins serveis presta el Departament d’Orientació de l’IES Riu Túria?

Ens ocupem d’informar i assessorar estudiants, professors, i a totes aquelles persones que tinguin necessitats d’orientació acadèmica i professional. De manera més concreta ens ocupem de les següents tasques:

Orientació acadèmica. Oferim informació sobre l’oferta educativa de Batxillerat al nostre centre, l’accés a la universitat, l’oferta educativa de la FP Bàsica al nostre centre, l’accés als cicles formatius, i informació general sobre els recursos d’el sistema educatiu de la Comunitat Valenciana.

Orientació professional. Ajudem en l’elaboració d’itineraris professionals, i en la presa de decisions a hora de triar un camí professional: formació acadèmica necessària, suport en la recerca de feina, estudis complementaris, i recursos per a la inserció professional.

Orientació de l’aprenentatge. Assessorem en les tècniques d’estudi més eficaços per superar les dificultats acadèmiques. Ajudem en l’organització de l’estudi (hàbits i planificació de treball motivació cap a l’estudi …), i en la millora general de l’rendiment acadèmic.

Orientació personal. Oferim suport per poder afrontar alguns dels problemes de el desenvolupament psicològic (manca de motivació, problemes emocionals, conflictes en les relacions personals, baixa autoestima …). També assessorem sobre les habilitats socials necessàries per al món de la feina.

Com pots rebre ajuda de el Departament d’Orientació?

En tot l’apartat d’orientació tens tota la informació disponible. En breu publicarem els llocs d’Internet que contenen tota la informació que pots necessitar sobre temes relacionats amb l’orientació acadèmica i professional. A més tens la possibilitat de contactar mitjançant el formulari de més avall, amb l’orientadora que treballa en aquest departament.

Professorat del Departament d’Orientació

Manuela Masià (Orientadora)
PT1
PT2

Contacte

Contactar amb el Departament d’Orientació