Ahir rebérem un nou comunicat de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport que volem transmetre a la nostra comunitat educativa. En aquest comunicat s’insisteix en el fet que les direccions dels centres educatius no han de prendre decisions respecte a l’aïllament o quarantena de membres de la comunitat educativa, atés que aquesta decisió correspon als centres de salut pública. 

En relació a la transmissió de la COVID-19, des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública insisteixen en el fet que des dels centres educatius es trasllade a tots els membres de la comunitat educativa la necessitat de mantindre totes les mesures de prevenció i de protecció de la salut -tal i com el nostre centre ha fet en reiterades ocasions, el darrer comunicat va ser el passat diumenge, 8 de novembre- no sols durant la seua estada als centres educatius sinó que també ho facen en la seua vida quotidiana i en les seues relacions socials habituals, atés que els contagis produïts fora del centre poden tindre una important incidència en el mateix funcionament del centre. 

D’acord amb la petició que ens ha realitzat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, comuniquem a les famílies que és molt important que actualitzen la seua targeta SIP, el número de telèfon, correu electrònic i adreça, atés que els resultats de casos positius o de contactes estrets són comunicats des dels centres de salut pública als telèfons que figuren en l’esmentada targeta SIP. 

S’informa a les famílies que l’actualització de les dades de la targeta SIP es pot realitzar a través del següent enllaç: 

http://www.san.gva.es/web/dgcal/formulario-de-contacto

En el nostre centre ja hem realitzat les gestions oportunes durant les darreres setmanes perquè ens actualitzàreu el SIP de cada alumne i alumna, i ja l’hem incorporat al sistema de gestió docent Ítaca.

Us tornem a recordar que estem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte que se us plantege i per a ajudar-vos constantment en la gestió de la realitat tan complexa que tenim per davant.